آشنایی با حافظه QLC
شما نیازمند دسترسی هرچه سریعتر به داده ها و اطلاعات خود هستید. با معرفی حافظه QLC ، از این پس می توانید به طور موثرتر و مقرون به صرفه تری به مدیریت اطلاعات و داده های خود بپردازید.
عرضه و فروش حافظه QLC موجب شکل گیری انقلاب جدیدی در صنعت ذخیره سازی است که در نتیجه آن سرعت بیشتر با هزینه کمتری در اختیار کاربران قرار می گیرد. تکنولوژی QLC، موجب به چالش کشیدن هارد دیسک ها و SSD های گران قیمت، مخصوصا در کسب و کارهای حساس و پیچیده می گردد.
با استفاده از SSD های QLC، شما می توانید به سرعت به داده های تان دسترسی داشته باشید و آنالیزشان کنید، مانند تجزیه و تحلیل آنی داده ها (real-time)، یادگیری ماشینی، هوش مصنوعی، بیگ دیتا، مدیریت محتوا، تأیید احراز هویت کاربر و…
کاربردهای ایده ال برای QLC SSD ها در کسب و کار ها و سازمان ها
کارایی کسب و کار خود را با استفاده از SSD های مبتنی بر تکنولوژی QLC افزایش دهید.
- آنالیز آنی داده و big data: ارزش آفرینی در فرآیندهای مبتنی بر بیگ دیتا مانند Hadoop Distributed File Systems
- سیستم های اطلاعاتی کسب و کار و تصمیم گیری: داده کاوی در بانک های داده عظیم با بهره گیری از کوئری های سریع تر و عمیقتر به منظور تسهیل در تصمیم گیری ها و دسترسی به اطلاعات و داده های آنی
- آرشیوهای فعال و ذخیره سازی بسته های اطلاعاتی بزرگ: تبدیل آرشیو های فعال گسترده به یک دارایی استراتژیک با تسهیل در تبادل بسته های اطلاعاتی بزرگ
- هوش مصنوعی متمرکز بر خواندن(read-intensive): شناسایی سریعتر الگو های پراکنده در دیتا ست ها که موجب سرعت گرفتن الگوریتم های هوش مصنوعی می گردد.
- یادگیری عمیق و یادگیری ماشین: پردازش حجم عظیمی از دیتا ست ها در چند ثانیه به جای چند دقیقه، چون سرعت یادگیری ماشین کاملا منطبق بر سرعت خواندن داه ها می باشد.
- ارائه محتوا، ویدئو به درخواست (VOD) و پخش رسانه های صوتی و تصویری: ارائه ارزش آفرینی بیشتر برای حجم زیادی از کاربران تر به طور مداوم با پاسخ دهی به حجم بزرگی از درخواست های حجیم و موازی
- پایگاه داده های NoSQL: پاسخ دهی به حجم بالای فرآیندهای داده محور مثل کلاسه بندی محتوا، تگ کردن و برچسب گذاری و همچنین تسریع در دسترسی به پروفایل کاربران
سه مزیت اصلی SSD های مبتنی بر فناوری QLC:
1- TCO یا هزینه مالکیت کمتر: در فرایندهای مبتنی بر خواندن و نوشتن سریع، آنی و آنلاین معمولا به مجموعه گسترده ای از هارد دیسک ها نیاز است ، درایو های QLC به دلیل نیاز به استفاده کمتر در مقایسه با هارد دیسک ها هزینه مالکیت کمتری را به سازمان ها تحمیل می کند.
2- ظرفیت بیشتر: درایو های مبتنی بر فناوری QLC بیت های بیشتری در هر سلول به نسبت درایو های قدیمی تر، ذخیره می کند، که باعث افزایش کارایی سیستم، و صرفه جویی در هزینه های مرتبط با رک ها و فضای مورد نیاز مراکز داده می شود.
3- صرفه جویی در فضا: فناوری QLC برای افزایش تراکم حجم ذخیره سازی در هر سرور، فضای مورد نیاز برای رک ها را تا 7.7 برابر در مقایسه با هارد دیسک 2 ترابایتی کم می کند.
ثبت ديدگاه